Георги Хунджев_edited.jpg

д-р. Георги Хунджев

дентален лекар

 

Д-р. Георги Хунджев е лекар по дентална медицина с практики насочени в сферата на ортодонтията и естетичната стоматология в София, Пловдив и Стара Загора. Завършва Факултета по Дентална Медицина към Медицински Университет Пловдив с отличие през 2010 г. Посещава редовно следдипломни курсове и лекции свързани с най-съвременните техники и методи на лечение в ортодонтията за деца и възрастни. Д-р. Георги Хунджев е член на Български Зъболекарски Съюз и Българска Академия по Естетична Стоматология, както и Българско Ортодонтско Общество.

Д-р. Хунджев предлага всички видове ортодонтски брекети: класически метални брекети, естетични брекети (керамични и сапфирени), Fashion брекети, Damon system - самолигиращи брекети, лингвални брекети, както и системата Clear Aligner.

 

За пациентите, които търсят алтернатива на ортодонтско лечение с брекети, Д-р. Хунджев предлага естетични възстановявания на усмивката като порцеланови фасети и корони.

 

Елена завършва медицинска администрация в Калгари, Канада. Работи в болница Питър Лохийд, Калгари, като медицински администратор за трима специалисти - д-р. Дайли (хематолог), д-р.  ​Хайтмън (гастроентеролог) и д-р. Ханан (ендрокринолог) до 2011 г. След завръщането на Елена от Канада с д-р. Хунджев се женят и основават дентална практика Брекети Пловдив.

 

Елена Хунджев

дентален мениджър

 

Мария е с дългогодишен опит в сферата на денталната медицина.

Работи като дентален асистент при д-р. Хунджев от няколко години. 

 

Мария Дойчева

дентален асистент