top of page

Метални брекети

Няма значение дали сте възрастен или дете, металните брекети са една от най-често прилаганите брекетни системи по целия свят и до ден днешен. Тази система се е доказала през десетилетията като най-стабилна и ефективна. Металните брекети претърпяват огромна еволюция, стартирайки от големи ръбати брекети захванати за метален пръстен обвиващ всеки зъб, стигайки до малки, ниско-профилни, гладки бутончета по зъбите.

IMG_001350.jpg 2013-8-11-0:37:48

Съвременните метални брекети са толкова малки и заоблени, че даже не забелязвате, че са в устата. Развиват се в естетично и функционално отношение.

60425b_acae6590194612b3690d6fee4545cb36.jpg

Последната генерация метални брекети са самолигиращите брекети, които захващат ортодонтската дъга към себе си с помощта на малко капаче, с което вече тотално се избягва процедурата по "натягане" на брекетите с гумени или метални лигатури. Това прави ортодонтското лечение бързо, ефективно, безболезнено и намалява много необходимостта от изваждане на здрави зъби с цел да се осигури място в зъбната дъга.

А малчуганите могат да се насладят на различни по форма брекети, като звездички, сърчица, цветенца и други, както и различни по цвят ластичета.
braces-metal.jpg
Друго предимство на малките метални брекети е, че са изключително лесни за почистване. За Вашата блестяща орална хигиена по време на ортодонтско лечение, д-р. Хунджев Ви предоставя специализирани четки и пасти за брекети!
800x600-57955.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page